June 15th, 2016

Situated at the principle approach to the University of Leeds campus, this high profile project is highly visible from the City Centre and major inner road network.

To meet environmental needs the building’s approach focuses on maximising passive ventilation and day lighting which combined with renewable energy technologies and a natural ‘green wall’ provides a truly environmentally responsive car park.
The imaginative fluid form of the building is created using innovative material technology which creates a passively ventilated solution, preventing significant light pollution – a City Council’s concern. The dramatic interpretation, synthesizes the existing adjacent architecture, the proposals for future neighbouring buildings and the aspirations for a high quality public realm around the building.